Yücelen İlkokulu

WEB https://yucelenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yücelen Mah. Yücelen İlkokulu No 50 Çaldıran / Van
VİZYON : Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2/A Öğrencimiz Emrullah CENĞİL Çaldıran İmam Hatip Lisesi´nin düzenlemiş olduğu 12 Mart Mehmet Akif Ersoy´u Anma ve İstiklal Marşı´nın Kabulü programında yapılan ilkokullar arası İstiklal Marşı´nı ezbere ve güzel okuma yarışmasında birinci olmuştur.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08.30 - 14:10
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBALI
Servis : Öğrencilerimizin, mahalle içinde okulumuza ulaşımını sağlayan 5 adet servis aracı bulunmaktadır.
Ulaşım : Okulumuza ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır. Okulumuz öğretmenleri, öğretmen servisi ile ilçe merkezinden geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yücelen Mahallesi´nin konumu, Özalp ve İran sınırındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 30 km, il merkezine ise 140 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :